Het belangrijkste ding wat de Deeper PRO+ veranderde in mijn visserij

Het belangrijkste ding wat de Deeper PRO+ veranderde in mijn visserij

Ik ben dol op het stalken van karpers en vind het fantastisch om ze te observeren en te gaan vangen voor mijn neus. Kijken hoe ze azen, mijn rigpresentatie zien opzuigen is de meest interessante en leerzame manier van vissen die er is. Soms loop ik urenlang langs de oevers totdat ik zonnebadende-, springende- of zwemmende vissen vind. Helaas zijn de weersomstandigheden niet altijd perfect om vis visueel te spotten. Mijn Deeper Pro + helpt me in deze tijden. Maar, om eerlijk te zijn, ik deed het jaren prima voor ik mijn Deeper Pro + had en ving over de jaren grote hoeveelheden mooie en ook zeer grote karpers. Dit omdat ik altijd zeer secuur vis en uren tijd besteed aan het uitpeilen van gehele meren,waterlopen met mijn vertrouwde werphengel, peillood en markerfloat.

deeper smartphone mount

Omdat ik jarenlang op deze manier heb gevist, heb ik een grote hoeveelheid waterscense en meerkennis opgedaan. Iets wat nu voor mij een grote meerwaarde in mijn huidige visserij geworden is. Maar als je niet kunt zien wat er zich onder de oppervlakte bevindt, ben je nooit 100% correct aan het vissen. Vooral als je je gehele vissucces moet gaan gokken op wat je enkel kunt zien met je ogen. Als ik de vis niet kon vinden, ging ik uiteindelijk naar huis of viste niet altijd waar ik had moeten vissen. Dit zette mij steeds aan het denken. (Ik wou dat ik een X-ray zicht had om door het water te kijken!) Haha Dat kan helaas niet. Maar toch ongeveer!

deeper sonar app

Ik verken nog steeds telkens de bodem van het meer voordat ik ga vissen, maar maak nu ook gebruik van mijn Deeper Pro +.  Dit handige balletje maakt alles een beetje sneller gaan dan enkel met hengel,lood en peildobber te werken. Tijd en kennis is alles.

deeper night fishing cover

Zelfs bij dagen met vreselijke weersomstandigheden zal deze werpbare sonar dag en nacht doorheen elk type water scannen. Dit zonder een boot of voerboot te hoeven meesleuren! Dit is belangrijk omdat je tijdens het stalken van karpers mobiel moet blijven om de vis te volgen als dit nodig is. Of het water kristalhelder, groen of modderig van kleur is. Deeper zal voor jou fungeren als een extra set ogen onder water en scant diepte, hardheid, waterplanten en vis. Een Deeper Pro + is geen wonderproduct, maar bied op de juiste manier ingezet extra hulp bij het vinden van vis en het leren begrijpen van jou viswaters, kanalen en rivieren.

Vissen waar de vis is en vooral weten waar je op vist, is de eerste stap naar een succesvolle visdag.

Vriendelijke groeten
Wilms jay

Back to blog