Jag kallas Bella och är en galen sportfiskare och betesbyggare i liten skala. När jag var liten fiskade både farfar och morfar, jag fick följa med dom ut på deras fisketurer. Detta satte grunden för mitt fiskeintresse.

Bella i Deeper Heros
Jag tog upp fisket igen efter många års frånvaro för ungefär 7 år sedan. Sedan dess har det utvecklats från en hobby till en fantastisk livsstil. Idag är jag medlem i team Abu Garcia och har turen att få fiska med utrustning i världsklass. Det finns så många anledningar för mig att fiska. Avkopplande och lugnet för själen, den ständiga nyfikenheten, spänningen och glädjen det ger mig. Jag älskar att meta efter Karp, Sutare, Brax och annan vitfisk på sommaren. Jag tar gärna med mig någon ut som ännu inte har upptäckt detta stämningsfulla fiske. Att sitta och titta ut över sjön och se små, små tecken på vattenytan som kan leda till en upptäckt och ett lyckat fiskepass. Jag använder mig ofta av min Deeper sonar för att hitta rätt djup och bottenstruktur att lägga betet på. Ett fiskepass jag alltid kommer minnas är när jag i vintras ismetade och fick en gädda på 113 cm och 9,5kg.

Bella i Deeper Heros
Det var en oslagbar syn när jag såg det enorma huvudet dyka upp ur hålet i isen. Om jag skulle ge några tips till alla som är nya på fiske så skulle det vara att aldrig vara rädd för att fråga någon mer erfaren om råd. Var nyfiken och testa nya fiskemetoder och platser. Lyssna på din magkänsla, det kommer du långt med i ditt fiske, men det viktigaste av allt. Ha roligt!! Följ mitt fiske på min instagram: bellafishinglife och Kontakta mig gärna om du har några frågor.