Vind jouw ideale hotspots met de Deeper Start

Vind jouw ideale hotspots met de Deeper Start

Begin dit voorjaar kwam Deeper met een nieuw model op de markt; de Deeper Start. Dit gunstig geprijsde model is perfect te gebruiken als mobiele dieptemeter en fish finder die je af kan lezen in een App op je smartphone of tablet.

Deeper Start

Met de komst van de Deeper Start is het vanaf nu voor iedereen mogelijk om een betere visser vanaf de kant te worden. “De Start zit vol functies met slechts één doel voor ogen: stop met gissen, begin met vissen”. Kortom: een gebruiksvriendelijke dieptemeter en fish finder voor een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor de vissers die snel info willen hebben over het water waar ze vissen.

De Deeper Start is eenvoudig aan een hengel te bevestigen. Door het lage gewicht van de Start, slechts 65 gram, hoef je niet bang te zijn voor lijnbreuk en kun je het water tot op 50 meter afstand vanaf je positie in kaart brengen. Via een sterke Wi-Fi verbinding met je smartphone of tablet wordt het apparaat gekoppeld. De Deeper Start brengt vis en het bodemverloop zeer nauwkeurig in kaart waardoor jij snel en makkelijk weet waar je de meeste kans maakt op een prachtige vangst.

Handig in gebruik

Deeper Start fishfinder with APP

De Deeper Start past  in elke vistas. De rode bovenkant is ook op afstand goed waarneembaar en tijdens het opladen zal deze oplichten, waardoor je weet wanneer hij vol zit. Het opladen gaat via de bijgeleverde, magnetische kabel.

Het koppelen met een apparaat is in enkele seconden gedaan en de Deeper herkent zelf wanneer hij aan- of uitgezet moet worden door een water-sensor. De Deeper App slaat ook alle gemaakte scans automatisch op in de App. Hierdoor kun je altijd jouw favoriete spot terugvinden.

Visicoontjes

Deeper Start charging

Naast het bekijken van het bodemverloop is de Deeper Start perfect om te speuren naar vis. De duidelijke visicoontjes geven aan waar vis zwemt en de grote van het icoon geeft aan of het een kleine of grote vis is. Daarnaast kun je in de app een ‘visalarm’ inschakelen, dat waarschuwt wanneer er een vis is gespot in het scanbereik van de Deeper.

De Deeper Start is nu verkrijgbaar bij de gespecialiseerde hengelsportzaken. Meer informatie, klik hier.

Zurück zum Blog